Какво ново в играта искате
#21 Чаворселона 12.09.2013 21:15
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Това сериозно ли е? Ако е:
1. ПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ НА АДМИНИСТРАТОРА;
2. Премахване на суперталантите;
3. Премахване на ограничението от 105 мача за продаване на талант от школата;
4. Промяна в съотношението "по-висок рейтинг от госта-посещаемост на мачовете" - т.е. за къв ми е тоя висок рейтинг?;
5. Ежедневно подпомагане на отбори във ФПНП;
6. По-бързо изпълнение на наказателните удари в официалните турнири - предложението за изпълнители е добро;
7. По-сериозни приходи от спонсорите...........
........
Има и още, ама за сега това.
Дано има полза от темата (beer) (beer) (beer) (beer)

#22 Removed user 12.09.2013 23:12
Sharks
444 Posts

Внимание от страна на админа.
Премахване на СТ или замразяването им за 10 сезона или макс по 1 на отбор и без право на трансфер на СТ както при ДЮШ
Реклама на играта, за да влязат свежи играчи.
Нов дизайн + мобилити лайаут евентуално, но след изчистването на доста недоразумения.
Спиране на СЪрвър 2.
Това е.

#23 Removed user 13.09.2013 08:10
Flames
60 Posts

За СТ си мисля, че малко тъпо ще бъде без тях, но да се ограничи броя им до 5 играча в отбор примерно. И преди бях пускал тема за платени дюш титли, надявам се този път админа да обърне внимание.

#24 Removed user 13.09.2013 09:13
Purple power puff
99 Posts

то всичко това дето го пишете е супер(beer) (beer) (beer) половината колеги искате от админа да махне СТ(nod) (nod) (nod) и аз съм ЗА...но почти всеки се е снабдил със 11 СТ и 15 сезона го боли главата кво ще става със СТ...и тъйййй какво ще стане в бъдеще---след 3-4 сезона изкарвам ДЮШ “играчи с рейтинг 60-65“ (party)(party) да ама отбор “Х“ сега си е дръпнал 11СТ и няма стигане(pi) (pi) (pi) затова аз предлагам така:нека си ги има СТ,но да не може да им се правят повече от 10 спеца

#25 ФК Разград 13.09.2013 09:15
ФК Разград
969 Posts
Since 20.06.2009

Ще дам пример от други мениджъри които играя винаги съм ги давал.
1.Незабавно премахване на СТ и ваденето на играчи по стандарния начин,а засилване на ДЮШ.
2.За платените титли при ДЮШ съм съгласен но до някъде 1 титла да носи 50 кредита но при 100 нива музей,а не всяко ниво да дава кинта.(може да се вземат и други начини на стимул.
3.Аз съм за засилване на играчи от ДЮШ и вдигане на мачовете съответно на 180,165 и 150 според възраста на която са извадени и едва след тия мачове да може играч да се трансферира.
4.Уволнените играчи от даден отбор да се появават като свободни агенти и някой по слаб срещу заплатата им за цял сезон да може да го купува.
5.Коригиране на заплатите на играчите за цял сезон,примерно във началото на сезона играча получава заплата 500 кинта такава си остава до последния ден на сезона.
6.Корекция на спонсорите.Давам пример от едната игра която играя,там достигнах един път случайно до еквивалента на тукашния финал на ЛШ,получих от спонсора си награда от 7 000 000 кредита при вземане на около 300 000 от мач във нея игра.Може някак си да се уравнят тези кинти.
7.Във едната игра има ограничение на точно 12 трансфера на сезон за всеки отбор,няма значение дали са входящи или изходящи.
8.Пак от друга игра за пример.Там масовите контузии са по 4-ри денонощия те подлежат на лечение със сграда подобна на болницата тука.Там и има и контузии които не подлежат на лекуване които траят докато ти е мача на другия ден или примерно(счупен крак) отсъствие целия сезон.За 25 сезона там,тея за цял сезон съм имал два случая.
9.Промени като се правят да се обявяват едва за след 2-3 сезона.
Админа може да помисли върху всички точки които са дали и колегите и да си избере нещо върху което да работи но да обяви промени едва за след три сезона.

#26 PORT 13.09.2013 09:53
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

Колеги играя играта от 2008 година, винаги когата се направи някаква промяна половината и повечето мениджъри започват да ревят, че не била удачна. До тука направихте много предложения, но ако се замислите половината и повечето не са изпълними, а и отделно половината ще ревната че не им отърва. Ами нормално да не им отърва, защото всеки е на различно ниво в играта и почти всеки си е направил стратегия за напред. Една или друга промяна при всички случая му разваля стратегията. По добре да предложим само едно нещо и да се обединим за него. после да се гласува и тогава да се приеме.
Мисля, че на първо време промени в неофициалните турнири няма да навреди на никой. Имам предвид да се редуцират така, че аматьорския също да се провежда, да се променят датите на регистрация или да се класират по рейтинг.

#27 Corinthians 13.09.2013 10:43
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Sporting 6ampion
Относно мнението за премахване на СТ и че кредита отива в нищото специално мога да опровергая, че идва доста кредит от нищото така, че специално за кредита след като идва от нищото не мисля, че има проблем да отива в нищото. Кредит имат ествествено най-добрите и развити мениджъри той не може да е по равно за всички.

FC Barcelona 1899
Девета сграда само за приходи е напълно ненужна опция за развитието на играта тъй като тези ДЮШ титли са незначителни не защото не се дава кредит за тях.

SCANIA
Целта е да се увеличат играчите, а не да се намалят отборите, защото няма играчи.

Plamo
Уверявам те, че администратора е доста сериозен след като подържа играта вече 8-ма година просто няма време да стои по цял ден във форума и да обсъжда теми с хейтващи хора, които са 90% от тези, които казват, че админа не влизал във форума (той влиза редовно, но не взема отношение по ненужни теми). Незнам какво имаш в предвид за намаляване на бъговете. Рекламата на играта изисква средства, които не можем да си позволим.

NO NAME
Относно опциите за ВИП потребителите и улесненото трениране нали точно това е целта след като си ВИП да имаш лесен начин да тренираш, а не ВИП и обикновен акаунта да имат едни и същи опции.

Относно тези, които не са получили отговор на коментарите си те се препокриват с писалите преди тях, моля да не се чувстват пренебрегнати ;)

Мисля, че колегата PORT е направил много точно и ясна преценка в коментар 26, а моето лично мнение е, че на този етап е редно продажбата на всички играчи да става само и единствено на търг. Относно опцията за СТ то би било добре да се направи така, че да не можеш да имаш повече от 2 СТ в отбора ако искаш да имаш нов то трябва да продадеш някой от съществуващите.

#28 Removed user 13.09.2013 11:01
Ul tra violets
340 Posts

Здравей, Corinthians

Попринцип аз съм съгласен, че трябва да се изкарва кредит от играта по някакъв начин и затова съм предложил да се въведе задължителен данък при трансфер, който ще върши същата работа.Идеята на това, да се махнат СТ е, примерно "аз" вместо да си купя такъв, да имам стимул да закупя някой талант изваден от някой по-слабо развит отбор и така той да има средства да се развива.Това с 2 СТ в отбор също е добър вариант.
Също подкрепям и това, трансферите да са само на търг и да отпадне максималната цена.Поставя се някаква минимална цена и нататък вече, цената се определя от търсенето.

Поздрави.

#29 Removed user 13.09.2013 12:13
Mantis
1226 Posts

Въвеждане:
1. Глоби за картони
2. Умение Дузпи
3. Избиране на изпълнители на Дузпи

#30 Plamo 13.09.2013 12:55
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009